headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Gerealiseerd

Eetpunt Gemonde

De Leefbaarheidsgroep Gemonde organiseert elke twee weken het 'Eetpunt'. Inwoners van Gemonde kunnen hier iedere 2 weken genieten van een heerlijk 3-gangen menu en ondertussen gezellig bijkletsen met bekende of onbekende dorpsgenoten. Wie wil dat nou niet?

Gemondse keuken
De maaltijd wordt verzorgd door Mari van Esch van Buffetkeuken Marinus uit Gemonde en al meerdere jaren komen er steeds zo tussen de 25 en 30 gasten. Vrijwilligers treden op als gastvrouw/gastheer en serveren de maaltijd uit in de recreatieruimte van De Rietstok. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. De PCI ondersteunt dit project waardoor de kosten voor de deelnemers beperkt kunnen blijven. Tot de komst van de nieuwe multifunctionele accomodatie in Gemonde betaalt de gemeente Sint-Michielsgestel de kosten voor de huur van deze locatie.

Eet u ook mee?
Wilt u mee-eten, meld dat dan uiterlijk op zondagavond voorafgaand aan het eten op woensdag. Aanmelden kan bij Hans Slegers, telefonisch op 073 - 551 1925 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen waarmee u komt en eventuele dieetwensen. Laat het ons ook weten als u geen vervoer ter beschikking hebt, dan proberen we dat op te lossen!

Data 2022:
Om de 2 weken vanaf 2 februari 2022. Aanvang 17:00 uur.


eetpunt 2
Foto: Hans Slegers