headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

AnnemariedKWijkzuster Gemonde

Vanaf augustus 2014 is Annemarie der Kinderen de nieuwe wijkzuster voor Gemonde. Op onze website stelt Annemarie zich graag aan u voor!
"Ik ben Annemarie der Kinderen die invulling geeft aan de wijkzuster nieuwe stijl. In mijn functie als wijkzuster in Gemonde wil ik de schakel zijn tussen mensen met een hulpvraag, van welke aard dan ook, en de verschillende organisaties die er zijn.

Dat kunnen zorg- of welzijnorganisaties zijn, financiële hulpverleners, ouderenorganisaties maar ook gewoon mensen uit de straat die handen kunnen leveren. Ik ben me ervan bewust dat ik mijn bestaande netwerk verder uit moet bouwen zodat alle vormen van mogelijke hulpverleners vertegenwoordigd zijn. Goed contact met de huisarts is daarbij essentieel.
Aanvullend op de huisarts kan ik de mensen thuis ondersteunen, informeren en in contact brengen met de juiste mensen. Dan kan ik het luisterend oor zijn en samen met de mensen zoeken naar mogelijke oplossingen voor het probleem waar zij mee zitten. Ik weet dat ik vertrouwen moet verdienen en daar wil ik graag mijn energie in steken. Van Vivent krijg ik de ruimte om dat ook waar te kunnen maken. De nieuwe vorm van wijkzuster sluit aan bij de hervormingen in de zorg die vanaf 2015 van start gaan.

Graag tot ziens! Annemarie der Kinderen"

Annemarie is te bereiken op:

Telefoon: 06 - 31676567 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.