headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

Geslaagde excursie bedrijfsverzamelgebouw voor en door Gemonde

DSC01314Op dinsdagavond 13 maart zijn de ondernemers die geïnteresseerd waren in de uitkomsten van het onderzoek naar de mogelijkheden voor een bedrijfsverzamelgebouw in Gemonde op excursie geweest langs bedrijfsverzamelgebouwen in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Deze excursie werd georganiseerd door de werkgroep werken van het Integraal Dorps Ontwikkelings Plan (IDOP) Gemonde in samenwerking met Albers en Oplossingen, de gemeente Sint-Michielsgestel, de Provincie Noord-Brabant en de Leefbaarheidsgroep Gemonde. De Leefbaarheidsgroep Gemonde komt op voor het algemeen belang in Gemonde nu en in de toekomst.

De excursie vond plaats in informele sfeer. Bij het onlangs geopende bedrijfsverzamelgebouw b.a.n.k. 1820 in Den Dungen presenteerde René Albers van Albers en Oplossingen het onderzoek van de werkgroep werken B.a.n.k. 1820in het kader van het IDOP Gemonde. 4 Bedrijven hebben op dit moment behoefte aan bedrijfsruimte en 6 bedrijven binnen nu en vijf jaar. Er is een verscheidenheid aan behoefte van opslag/ eenvoudige bewerkingen versus kantoorfuncties en een winkelfunctie.

Tijdens de excursie gaven de ondernemers te kennen dat ze de koppen bij elkaar gaan steken om te kijken wat er op basis van dit onderzoek mogelijk is in Gemonde. Hieruit blijkt dat er bereidheid is om samen te werken aan het oplossen van de huisvestingsbehoefte voor bedrijven dat ook zorgt dat de leefbaarheid in Gemonde versterkt.

Om 22:00 was de bus terug in Gemonde en er werd nog lang nagepraat in Café Kloosterzicht in Gemonde.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het onderzoek naar de mogelijkheden voor een bedrijfsverzamelgebouw in Gemonde? Meld u zich dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 073-5531615

DSC01305 Het Schild