headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

Geslaagde ondernemersavond in Gemonde

Netwerkavond Gemondse Ondernemers

Beslaglegging gemondeDe werkgroep werken van het Integraal DorpsOntwikkelingsPlan Gemonde legde afgelopen woensdag beslag op de vrijetijd van ondernemers in Gemonde. De werkgroep werken maakte de verwachtingen van ruim 40 ondernemers waar en hebben de avond leuker en makkelijker gemaakt door ondernemers met elkaar in contact te brengen.

In een ongedwongen sfeer bij Café Kloosterzicht in Gemonde zijn er contacten gelegd, afspraken gemaakt en weten ondernemers beter wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Van netwerkgoeroe Richard Engelfried en oud- toptennisser en ondernemer Hendrik Jan Davids uit Gemonde kregen de ondernemers tips en trucs over netwerken. Deze tips werden meteen in de praktijk gebracht. Er werd een 'netwerkgame' gespeeld en ook na afloop bleven de ondernemers nog lang napraten en visitekaartjes uitwisselen.

Een geslaagde avond in Gemonde die mede tot stand kwam door de Provincie Noord-Brabant, de Gemeente Sint-Michielsgestel en Ondernemersvereniging Gemonde krijgt zeker in 2012 een vervolg.

 

 

Lees meer.....