headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

Dorpstafel en eetpunt weer open!fietsen

Op woensdag 9 juni is de feestelijke heropening van de Dorspafel Gemonde. Ook het eetpunt gaat weer van start op woensdag 16 juni.

Dorpstafel
De vrijwilligers van Dorpstafel Gemonde organiseren op woensdag 9 juni van 10.00-12.00 u een feestelijke heropening in ’t Schufke.

Op 2 maart jl. bestond Dorpstafel Gemonde 5 jaar en dat kan nu eindelijk worden gevierd met iets lekkers, interessante sprekers en natuurlijk genoeg tijd om gezellig bij te kletsen met vaste en hopelijk ook nieuwe bezoekers. Ben je nieuwsgierig naar de Dorpstafel? Kom eens op de koffie en breng gerust een vriend(in) of kennis mee! Iedereen is welkom, de koffie en thee staat klaar tegen een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie?
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., kijk op de website van Dorpstafel Gemonde of kom een keer langs bij de dorpstafel: elke woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur in ‘t Schufke. Dorpstafel Gemonde is ook te vinden op Facebook.

Eetpunt
De Leefbaarheidsgroep Gemonde organiseert elke twee weken het 'Eetpunt'. Inwoners van Gemonde kunnen hier iedere 2 weken genieten van een heerlijk 3-gangen menu en ondertussen gezellig bijkletsen met bekende of onbekende dorpsgenoten. Op 16 juni gaat het eetpunt weer van start. Meer informatie en aanmelden vind je hier.