headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

Mike Venrooij, nieuwe wijkmakelaar Gemonde en Gestel

MikeVenrooij

Vanaf 5 maart 2018 heeft Mike het stokje van wijkmakelaar Anja Leerintveld overgenomen. "Na 10 jaar in Boxtel te hebben gewerkt, bij de politie en gemeente, in verschillende functies, loop ik komende weken mee met Anja, om Sint-Michielsgestel en Gemonde beter te leren kennen. Anja zal mij inwerken en zowel haar projecten als haar netwerk aan mij overdragen."

"Met deze overdracht wil ik zoveel als mogelijk kennis maken met alle betrokken partners. Daarnaast wil ik graag zien waar de behoeften liggen op zowel het fysieke, sociale of veiligheidsdomein en hoe ik daar als wijkmakelaar een rol in kan spelen. Vanuit mijn rol hoop ik dat we met z'n allen kunnen werken aan een vellige, leefbare gemeente met een grote sociale cohesie. Dit wil ik graag doen door aan te sluiten bij de behoefte van de bewoners.

Vanuit mijn rol probeer ik zo zichtbaar mogelijk in de wijken aanwezig te zijn. Ik streef ernaar om regelmatig mijn gezicht te laten zien op de verschillende ontmoetingsplaatsen die Sint-Michielsgestel en Gemonde rijk zijn. De rol van wijkmakelaar zal inmiddels bij een groot aantal mensen en instanties bekend zijn. Ik wil kijken waar de mogelijkheden liggen om het netwerk uit te breiden. Heb je vragen, wil je een keer kennis maken of wil je jouw ideeën of die van jouw wijk met mij delen? Schroom niet om contact met mij op te nemen."

Mike Venrooij, Wijkmakelaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(073) - 553 1628 - (06) 27 06 39 82

Lees meer op www.sint-michielsgestel.nl/wijkmakelaar.