headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

Informatiebijeenkomst Huis van Gemonde - 7 maart 2018

Op woensdag 7 maart 2018 is er van 20.00 - 22.00 in Basisschool Sint Lambertus een informatiebijeenkomst over een nieuw dorpshuis in Gemonde: één plek waar onderwijs, ontmoeting en ontspanning samenkomen. Voor jong en oud.

Activiteiten in Gemonde zijn versnipperd en door de sluiting van De Kei is er geen dorpshuis meer. Die behoefte is er wel, om de leefbaarheid in Gemonde in stand te houden of zelfs verbeteren, leuke nieuwe activiteiten te stimuleren en te ontwikkelen.

We zijn hierover in gesprek gegaan met de gemeente. Er is een onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden en haalbaarheid van een ‘MFA’: een multifunctionele accommodatie. We willen dit graag met u delen en onze ideeën toelichten. Dit doen we op woensdag 7 maart van 20u-22u in Basisschool St. Lambertus. U bent van harte welkom!

Uiteraard is er tijdens de avond ruimte om vragen te stellen en ideeën in te brengen. Heeft u vooraf al vragen, die u graag tijdens de presentatie beantwoord wilt hebben? Stuur deze dan uiterlijk maandag 5 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 7 maart, Projectgroep “Huis van Gemonde”:
Hajo Renkema (Skipos)
Linsey van Gansewinkel (Basisschool Sint Lambertus)
Tinie Schellekens en Gerrit van Oirschot (PCI)
Theo Verbruggen
Jos Geerts en Jean-Sébert van der Doelen (Leefbaarheidsgroep Gemonde)
Anja Leerintveld en Domien Korndörffer (gemeente Sint-Michielsgestel)

Meer informatie vind je hier (PDF)