headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

Recreatief jeu de boules in Gemondeterrein kiosk

Op initiatief van de Gemondse Dorpstafel was dinsdag 13 juni de aftrap van een reeks jeu de boulen bij de kiosk. Wilt u ook een keertje meedoen? Gratis en geheel vrijblijvend? Loop dan eens binnen bij de Dorpstafel, iedere woensdagochtend van 10.00 - 12.00 in 't Schufke. Dan vertellen zij u op welke dagen en tijden u kunt meedoen.

Al enige jaren geleden is het terrein rondom de Kiosk aan de Dorpsstraat opnieuw ingericht. Hierdoor is het ook mogelijk geworden om een spelletje jeu-de-boules te spelen. Tijdens een van de bijeenkomsten van de Gemondse Dorpstafel werd het idee geopperd om, nu het buiten aangenaam vertoeven is, te proberen een groepje bij elkaar te krijgen om samen recreatief jeu de boules te gaan spelen op de baan bij de Kiosk.
Gratis en geheel vrijblijvend een gezellige bewegingsactiviteit organiseren die dorpsgenoten bij elkaar brengt, dat doen de vrijwilligers van de Dorpstafel graag.

Zo stond op dinsdagochtend 13 juni jl. om 10.00 uur een tiental Gemondenaren klaar om te gaan ‘boulen’. Anderhalf uur later werden gegevens uitgewisseld om verschillende groepen te vormen en speeldagen en –tijden te plannen.

Wilt u ook jeu de boules spelen bij de Kiosk? Loop eens binnen bij de Dorpstafel, elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in 't Schufke, en meld u aan. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ of geef uw e-mailadres door via een persoonlijk bericht op de Facebookpagina van Dorpstafel Gemonde: www.facebook.com/DorpstafelGemonde2016/