headerbg2.png
headerbg3.png
headerbg4.png
headerbg5.png

Nieuws van de Leefbaarheidsgroep Gemonde

22 april: Energie Café in De Keilogo MeVM

In januari van dit jaar hebben de eerste inwoners al kennis kunnen maken met het Energie Café in D’n Durpsherd. De avond was succesvol. Reden om de avond ook in de andere kernen van Sint-Michielsgestel te organiseren. En uiteraard worden weer nieuwe onderwerpen toegelicht.

De komende ronde Energie Café staan in het teken van:

  • Grip op uw energierekening. Neem uw energierekening mee en krijg inzicht in waar u voor betaalt.
  • Vergelijken energieleveranciers. Overstappen is makkelijk. Waar moet ik op letten bij het kiezen van een andere energieleverancier?
  • Energielabel: U heeft een brief gekregen over het energielabel. Wat betekent dat nu precies en hoe krijgt u het juiste label? In een heldere presentatie wordt dit uitgelegd.
  • Energiebesparing, hoe doe je dat? Besparen op energie én in de portemonnee. MevM komt met een aantal tips om uw gewoontegedrag te doorbreken.
  • Start nieuwe zonnepanelenaktie. 83 huiseigenaren hebben vorig jaar een zonnepanelensysteem aangeschaft via MevM. Deze mensen hebben vertrouwen in de selectieprocedure van MevM. Nog steeds komen aanvragen voor zonnepanelen binnen bij MevM. Reden om met de nieuwe actie te starten. Tijdens het Energie Café worden uw vragen beantwoord (in een aparte ruimte voor geïnteresseerden).

Waar en wanneer?
Dinsdag 14 april - D’n Durpsherd Berlicum
Donderdag 16 april - Ontmoetingscentrum De Huif Sint-Michielsgestel
Maandag 20 april - Litserborg Den Dungen
Woensdag 22 april - Dorpshuis De Kei Gemonde

Alle avonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Je bent van harte welkom. Toegang is gratis.

Meer informatie
Website Met elkaar voor Mekaar