• headerbg2.png
  • headerbg3.png
  • headerbg4.png
  • headerbg5.png

Repaircafé

Elektricien gezocht voor Repair Café Gemonde!

Het gaat om twee uur werk als vrijwilliger op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, een keer in de twee maanden, in ‘t Schufke. Het gaat naast de reparaties ook om de gezelligheid; kletsen met dorpsgenoten onder het genot van een kopje koffie. We organiseren het Repair Café (met ook een naaister en een algemeen reparateur) om dorpsgenoten te helpen en de afvalberg te verkleinen (spullen krijgen een tweede leven). Interesse? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat heb je nog in je garage en je kasten liggen aan spullen die eigenlijk gerepareerd zouden moeten worden? Neem ze mee naar het Repair Café Gemonde.

Er is altijd een naaister, een elektricien en een algemeen reparateur (vooral voor het fijnere werk, o.a. voor sieraden) aanwezig. Zij repareren kapotte items op vrijwillige basis en op volgorde van binnenkomst. Eventueel benodigde materialen betaal je zelf. Tijdens het wachten krijg je een lekker kopje koffie of thee aan de Dorpstafel en kan je gezellig een praatje maken met dorpsgenoten of meekijken bij de reparaties. Een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van dit initiatief wordt op prijs gesteld. Algemeen doel van het Repair Café is het verkleinen van de afvalberg en het helpen van dorpsgenoten.

Het Repair Café is ongeveer 4 keer per jaar en valt samen met de Dorpstafel. Iedereen is van harte welkom, ook mensen uit de omliggende dorpen met hun reparaties of als vrijwilliger.
Dorpstafel Gemonde organiseert na de zomer weer een Repair Café in ons dorp. Data worden nog bekendgemaakt.

Meer weten?
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website van Dorpstafel Gemonde. Dorpstafel Gemonde is ook te vinden op Facebook.

repair café Gemonde WEB