• headerbg2.png
  • headerbg3.png
  • headerbg4.png
  • headerbg5.png

Een sfeervol verhaal bij … onze Dorpskerstboom

kerstboom

In het weekend van 15 december plaatst een groep vrijwilligers weer een grote kerstboom bij de kiosk. Ook wordt de omgeving sfeervol aangekleed en verlicht.
Om elkaar te kunnen ontmoeten en te genieten van deze mooie boom heeft de leefbaarheidsgroep op zaterdag
22 december een professionele Verhalenverteller uitgenodigd!
Kom je ook? Er is een verhaal voor jong en oud. En uiteraard een warm drankje en wat lekkers!

Wat is Gemonde toch een mooi dorp, onder andere door de inmiddels jaarlijkse traditie, een door de inwoners versierde Dorpskerstboom! Dit is een initiatief waar wij erg trots op zijn.
Op maandag 17 december zullen alle kinderen van de basisschool hier hun bijdrage aan leveren. Ook zal er weer een kist met kaarten op de kiosk staan, zodat iedereen die dat wil een wens op kan schrijven en in de boom kan hangen.

Hoe mooi is het om hier samen met elkaar nog meer van te genieten in de dagen voor kerst? Daarom organiseren wij een speciale activiteit die hieraan zal bijdragen. Op zaterdag 22 december komt er een professionele Verhalenverteller!

De Verhalenverteller zal ons meenemen in een mooi verhaal met een verborgen kerstgedachte. Om 15.30 uur wordt gestart met een verhaal, speciaal voor kinderen.
Na afloop van dit verhaal, is er een pauze en is er gelegenheid om met elkaar bij te praten, onder het genot van een warm drankje en wat lekkers, waar voor wordt gezorgd. Aansluitend volgt dan rond 16.30 uur nog een mooi verhaal voor volwassenen.

De vertellingen worden gedaan bij de kiosk, midden in het dorp bij de Dorpskerstboom. We hopen op mooi weer en op de kiosk worden zitplaatsen gecreëerd, zodat iedereen droog en warm kan zitten. In en om de kiosk zal wat sfeerverwarming komen, maar geadviseerd wordt om ook warme kleding aan te doen.

Iedereen is van harte welkom, zorg dat je op tijd bent!! We hopen op veel bezoekers en een fijne kerstsfeer.